Kozmetikumaink


Sampon: WAHL Dirtie Beastie / WAHL Aloe Soothe

Wahl Dirty Beastie Mélytisztító Sampon koncentrátum:

Kiválóan alkalmas piszkos, sűrű, gubancos szőr tisztítására és a legkellemetlenebb szagok semlegesítésére is. A Wahl Dirty Beastie sampon összetételének (őszibarack, kiwi, golgota virág, körte) köszönhetően kiválóan alkalmas piszkos, sűrű, gubancos szőr tisztítására és a legkellemetlenebb szagok semlegesítésére is. Kifejezetten kutya-, macska, és lószőrre kifejlesztve. Szembe, fülbe, orrba vagy egyéb érzékeny helyre kerülés esetén azonnal öblítsük ki.
Wahl Aloe Soothe sampon koncentrátum:

Aloe vera gélt, avokádót, kókuszt és búza kivonatot tartalmaz. Érzékeny bőrre is használható. WAHL Aloe Soothe sampon összetétele nem tartalmaz káros mosó-, illetve tisztítószereket. A tökéletesen kiegyensúlyozott formula összetétel tartalmaz viszont aloe vera gélt, avokádót, kókuszt és búza kivonatot, hogy ápolja és tisztítsa a szőrt. Ezek a rendkívül hasznos összetevők valamint az E és C vitaminok együttese teszi lehetővé az egészséges és fényes eredményt minden alkalommal. Kifejezetten kutya-, macska, és lószőrre kifejlesztve. Szembe, fülbe, orrba vagy egyéb érzékeny helyre kerülés esetén azonnal öblítsük ki.

Kondicionáló: WAHL Easy Groom

Az Easy Groom balzsam

Különleges összetételének köszönhetően védi és táplálja az állatszőrt samponos mosás után. A balzsam használatával a szőr selymes, fényes és ápolt lesz. Alkalmas kutya-, macska, nyúl-, és lószőr ápolására. Revitalizáló összetevőt és E-vitamint tartalmaz, és különösen alkalmas a finom és csomómentes szőrzet eléréséhez. A legjobb hatás érdekében hagyjuk állni a habot kutyuson 1-2 percig (közben a STOP gombot nyomjuk meg a gépen), majd alaposan öblítsük le. Szembe, fülbe, orrba vagy egyéb érzékeny helyre kerülés esetén azonnal öblítsük ki.

Bolha- és Kullancsirtó sampon: PanziPet

Kirándulások, erdei séták vagy csak magas fűben való sétáltatáshoz kifejlesztett repellens hatású kullancs és bolhariasztó készítmény kutyáknak és macskáknak. A termék használata biztonságosabbá teszi az erdei sétákat és kirándulásokat, ugyanakkor nem váltja ki az egyéb kullancsriasztó készítmények használatát. Főleg a fülek, a has, a far és hajlatok tájékán, a külső élősködők megtelepedési helyén alkalmazza. Friss illattal gyengéden ápolja kutyája és macskája bundáját, és elriasztja a bolhákat, kullancsokat. Hatásidő: az alkalmazás után 3 órával kezdi el kifejteni hatását. 

Fertőtlenítő: Groom Professional Hyperclens Pro Cherry

Az új és továbbfejlesztett Hyperclens formula hatékony megoldást kínál a vírusok, gombák és baktériumok ellen, megfelelő hígításban, valamint hatékonyan távolítja el az erős szennyeződéseket. Minden esetben javasolt a kutya fürdetése előtt és utána használni, közben a kutya ne legyen a kádban. Kellemes cseresznyés illata van.